Karsin
|
|
| Misterioso | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Misterioso Źrebak
| Temat: Misterioso Sob Cze 04, 2016 7:07 pm | |
| Misteriosoi jego znajomości | |
| | | Misterioso Źrebak
| Temat: Re: Misterioso Sob Cze 04, 2016 7:32 pm | |
| Dasmara-mama -"poznana" w Mglistych Lochach w zamku Sinimonti, na terenach SZS (tu mnie urodziła) -byłem z nią na placyku na samym środku lasu i w siedzibie Rety-jest z SWT -piękna i mądra -zawsze mi pomaga -ma bardzo ładny głos -zna odpowiedź na każde pytanie -często się śmieje i uśmiecha "Ale tu pięknie..." - pierwsze słowa jakie usłyszałem w swoim życiu | |
| | | Misterioso Źrebak
| Temat: Re: Misterioso Sob Cze 04, 2016 7:52 pm | |
| Reta-poznana w jej siedzibie, na środku lasu, na terenach SWT -jest władczynią SWT -gdyby nie była władczynią, byłaby medykiem -zdziwiła się że jestem synem Dasmary -lubi źrebaki i lubi się przyjaźnić i z klaczami i z ogierami -nie ma partnera -to co najdardziej ją wkurza, to obcy na jej terenach -czasami mówi dziwne rzeczy, ale jest sympatyczna i ją lubię. Szczególnie że powiedziała że lubi źrebaki... -możliwe że zabija ogiery ze swojego stada, ale się tego wypiera...
Ostatnio zmieniony przez Misterioso dnia Sro Cze 08, 2016 3:25 pm, w całości zmieniany 3 razy | |
| | | Misterioso Źrebak
| Temat: Re: Misterioso Sob Cze 04, 2016 7:58 pm | |
| Wera-poznana w siedzibie Rety, na środku lasu, na terenach SWT -jest władczynią SSP -jest wojowniczką -nie ma partnera -lubi się przyjaźnić, jednak nienawidzi jednej klaczy: Fety z SLS
Ostatnio zmieniony przez Misterioso dnia Sob Cze 04, 2016 8:07 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Misterioso Źrebak
| Temat: Re: Misterioso Sob Cze 04, 2016 7:59 pm | |
| Lily-poznana w siedzibie Rety, na środku lasu, na terenach SWT -jest z SWT -jest wojowniczką -jest dziwna... przyszła spóźniona i odeszła w połowie zebrania
Ostatnio zmieniony przez Misterioso dnia Sob Cze 04, 2016 8:05 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Misterioso Źrebak
| Temat: Re: Misterioso Sob Cze 04, 2016 8:01 pm | |
| Wanilia-poznana w siedzibie Rety, na środku lasu, na terenach SWT -jest albo z SWT albo z SSP -jest wojowniczką -mało mówi -jest dziwna | |
| | | Misterioso Źrebak
| Temat: Re: Misterioso Sro Cze 08, 2016 3:37 pm | |
| Estentior (dla mnie Estio) -poznany przy zwalonej sośnie, w lesie Verilios, na terenach SWT -wygląda prawie tak jak ja! -ma ładną szyję (łabędzią) i ja też taką chcę! -ma dużo energii i lubi biegać i skakać i brykać -jest ciekawy świata i lubi odkrywać nowe miejsca i poznawać nowe konie -nauczył mnie skakać przez przeszkody *-* (pierwszą przeszkodę w moim życiu przeskoczyłem idealnie, przy drugiej skaleczyłem się w pęcinę) -jest pierwszym koniem który opowiedział mi bajkę (o potworze i szkole, bajka potem okazała się prawdziwa) | |
| | | Misterioso Źrebak
| Temat: Re: Misterioso Sro Cze 08, 2016 3:51 pm | |
| Pacyfka-poznana przy wielkim kraterze, na wulkanie Parrenis, na terenach SKZ -jest z SKZ -przyjaciółka -myśli że mam na imię Mistelioso -miła i ładna -ma ładny głos i ładnie się wysławia -ma ładne imię -nie ma przyjaciół, znajomych, ani chłopaka -Estentior jest jej bratem! -nie wiele koni lubi ją taką jaką jest -kiedyś razem odkryjemy tajemnicę która podobno jest ukryta na terenach SWT -nie chodzi do szkoły " Twoje imię brzmi dumnie i pewnie jesteś wysportowany." "[...]jesteś ładny.""Jesteś moim pierwszym przyjacielem." | |
| | | Misterioso Źrebak
| Temat: Re: Misterioso Sro Cze 08, 2016 3:59 pm | |
| Kabucha (dla mnie Buka) -poznana na złotej plaży, na plaży Camie, na terenach SSP -jest z SSP -przyjaciółka -odkryłem z nią wodę! -mówi na mnie Miste -pełna energii, radosna i sympatyczna | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Misterioso | |
| |
| | | | Misterioso | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|