Misterioso Źrebak
| Temat: Misterioso - złote myśli Czw Lis 03, 2016 7:06 pm | |
| Misteriosoi jego złote myśli
Ostatnio zmieniony przez Misterioso dnia Czw Lis 03, 2016 7:07 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Misterioso Źrebak
| Temat: Re: Misterioso - złote myśli Czw Lis 03, 2016 7:07 pm | |
| Czemu ciągle o Tobie myślę, mimo że nie chcę? A gdy już jesteś w mych myślach, moje serce płacze? Na myśl o Tobie przechodzą mnie dreszcze, Czemu wciąż się zastanawiam czy jeszcze Cię zobaczę?
Czemu nie umiem zapanować nad emocjami? Wciąż Cię szukam lecz znaleźć nie mogę. Nie umiem żyć w zgodzie z moimi uczuciami, Czy ktoś mi wskaże właściwą drogę?
To jest nienawiść i miłość w jednym. Przecież Cię nienawidzę, a jednak Cię kocham. Nie chcę być dla Ciebie wredny, Lecz gdy ktoś o Tobie wspomni w duszy wciąż szlocham.
Wciąż w mojej głowie jest jedno pytanie: Czy Ty mnie porzuciłaś, zostawiłaś? Jeśli tak, co teraz się ze mną stanie? Bo ja chcę wciąż wieżyć w to co mówiłaś...
Twierdziłaś że jestem Twym synem kochanym, A teraz Cię nie ma, po prostu zniknęłaś. Kto wyleczy moje głębokie rany, Które w sercu moim wyciełaś?
Wciąż czekam, nadal się łudzę, Słyszę Twój głos wśród wiatru i drzew. Codziennie rano z nadzieją się budzę, Że to był koszmar i znowu usłyszę Twój śpiew.
Tak bardzo mnie bolą wspomnienia wspólnych chwil... A może coś się stało i nadal mnie szukasz? Chcę wierzyć w to z całych sił, Mam nadzieję że kiedyś mnie jeszcze wysłuchasz.
Opowiem Ci o tym jak bardzo mi Cię brakowało, Jeśli nie zostawiłaś mnie z własnej woli, Jeżeli to był wypadek i na prawdę coś się stało. Bo musisz wiedzieć że to bardzo boli.
Z dnia na dzień Cię szukam, lecz wciąż jest tak samo. Po prostu strasznie za tobą tęsknię... tęsknie, Mamo. dla Dasmary, mojej mamy | |
|