Karsin
Karsin
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Karsin

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Opuszczona Biblioteka

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Winter
Śpiewak
Winter

Opuszczona Biblioteka  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Opuszczona Biblioteka    Opuszczona Biblioteka  - Page 2 EmptyCzw Lip 07, 2016 5:17 pm

Uśmiechnął się gdy wyrwała mu książkę.Kiedy się przysunęła spojrzał na nią dziwnym wzrokiem...Tak jakby coś przeskrobał lub próbował ukryć.Kiedy go pocałowała złapał jej usta zanim je odsunęła i pocałował namiętnie.Po chwili znów oderwał od niej usta gwałtownie i uśmiechnął się.
Oblizał wargi i pomyślał chwilkę...........Zamknął oczy.......Po chwili oderwał się szybko od podłogi i wybiegł z biblioteki....Już za progiem drzwi odwrócił się i spojrzał na nią mówiącym wzrokiem."Chodź za mną" Zaśmiał się cicho i tajemniczo i wybiegł.
Z/t.
//Maciejko.....Na co czekasz.....!Za nim w pogoń!!!XD
Powrót do góry Go down
Maciejka
Strażnik
Maciejka

Opuszczona Biblioteka  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Opuszczona Biblioteka    Opuszczona Biblioteka  - Page 2 EmptyCzw Lip 07, 2016 6:57 pm

Odwzajemniłam uśmiech. Pocałowałam go namiętnie. Nigdy nie czułam się tak jak teraz. Znaczy chodziło mi o to, że do nikogo nigdy nie czułam, aż takiej miłości jak do Wintera. Gdy ogier wstał i ruszył w stronę drzwi, ja zrobiłam to samo. Winter wyszedł z biblioteki i spojrzał na mnie mówiąc "Chodź za mną!". Tak więc zrobiłam to i wybiegłam z biblioteki tuż za ogeirem.
Z/T
//Już biegnę.
Powrót do góry Go down

Opuszczona Biblioteka
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Opuszczona zbrojownia
» Opuszczona jaskinia

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Karsin :: Tereny niczyje :: Błotniste Pustkowia :: Zatopiony Pałac :: Parter-