Karsin
|
|
| Salonik | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Karsin Admin
| Temat: Salonik Sro Gru 16, 2015 5:03 pm | |
| Nieduży salon o zielonych ścianach. W jednej z nich jest seria kilku niedużych okrągłych okienek, które wpuszczają rozproszone światło. Na środku saloniku stoi stół z krzesłami, bez obrusu i trochę zakurzony. W rogu pomieszczenia znajduje się szklana gablota z różnymi filiżankami i talerzami. Jest w niej też kilka dużych noży kuchennych. | |
| | | Clover Amator
| Temat: Re: Salonik Pią Sty 29, 2016 6:15 pm | |
| Clover przyszedł tu by sobie z kimś pogadać ale jak było widać nikt tu nie przyszedł Ciekawe czy ktoś tu przyjdzie i czy w ogóle jak już przyjdzie będzie chciał rozmawiać. Pytając się tego w myślach popatrzył się na szklaną gablotę.Ciekawe co w niej jest. Z daleka za uwarzył kilka talerzy i filiżanek.Chyba zrobię sobie kawe.Powiedział cichutko i zaparzył wodę.Po kilku minutach woda była gotowa dodał więc mleko i kostkę cukru. A teraz chwila prawdy.Pomyślał i spróbował zrobionej przez siebie kawy. Nawet,nawet.Skrzywił się trochę ale potem już miał normalną minę.Trochę mi się tu nudzi.Może sobie usiądę.Pomyślał siadając na jedno z krzeseł. Ahh jak wygodnie.Powiedział i zaczął krzyczeć. Halo czy ktoś tu jest! Halo!Niestety nikt się nie odzywał.No cóż będę musiał trochę poczekać. | |
| | | Maciejka Strażnik
| Temat: Re: Salonik Sob Sty 30, 2016 12:42 pm | |
| Maciejka przyszła tu ponieważ lubi przebywać na terytoriach Stada Lodowatych Serc, a Lodowy Pałac był piękny. Weszła do pierwszego pokoju do, którego zobaczyła drzwi. Weszła i ku zdziwieniu zobaczyła tarantowatego ogiera rasy appolossa. Znała go 15 dni, a był to Clover pijący kawę. Witaj Clover. Co tu robisz? Czekałeś na kogoś? Przyszłam tu ponieważ lubię przebywać na terytoriach Stada Lodowatych Serc. | |
| | | Clover Amator
| Temat: Re: Salonik Sob Sty 30, 2016 2:42 pm | |
| Czekałem na kogoś kto by ze mną pogadał.Powiedział Clover i spojrzał zdziwiony na klacz. Chcesz kawę?Zapytał się i wstał szybko.Ciekawe czy przeszła z Emilly albo z Estentiorem.Pomyślał ogier i oczekując jeszcze kilku osób wymyślił coś fajnego.Nubis ma już 7 miesięcy,może mu zrobię imprezę .Co sądzisz o imprezie dla Nubisa?Zapytał się karej klaczy.Będzie zorganizowana w sali imprez.Kontynuował.I może jak Emilly skończy jeden miesiąc też zrobimy jej taką imperę na którą będzie mogła zaprosić swoich przyjaciół.Dokończył i spojrzał pytającym wzrokiem na klacz.
| |
| | | Maciejka Strażnik
| Temat: Re: Salonik Sob Sty 30, 2016 3:46 pm | |
| Bardzo chętnie. Na pewno jest pyszna. A co do imprezy to myślę, że to super pomysł. A kiedy ona będzie? I kto na to przyjęcie przyjdzie? A tak w ogóle Emilly mi się zwierzyła i powiedziała, że chyba się zakochała. A wiesz w kim? Właśnie w Nubisie. Więc myślę, że powinna przyjść na jego imprezę. Co ty o tym myślisz | |
| | | Clover Amator
| Temat: Re: Salonik Sob Sty 30, 2016 3:56 pm | |
| Niech przyjdzie na przyjęcie Nubisa.W końcu rzadko w życiu można znaleźć wierną drugą połowę. Powiedział i dał się do robienia kawy.Najpierw wyciągnął filiżankę z szklanej gabloty i wsypał do niej kawy.Po wsypaniu kawy wlał wodę do dzbanka i zaparzył ją.Gdy woda była gotowa zalał nią kawę i nalał mleka.Po wlaniu mleka przyniósł na stół kawę i cukierniczkę gdyż nie wiedział ile kostek cukru chcę Maciejka.Właśnie myślę kogo by tu zaprosić oprócz Luizjany,ciebie Maciejko i naszych dzieci. Może zaproszę całe twoje stado tyle że najpierw musisz je o tym powiadomić.Powiedział donośnym ale miłym głosem ogier.I moje to znaczy Luizjany też całe stado zaproszę.Pomyślał głośno. A ty może jeszcze kogoś kogo znasz zaprosisz.Zaproponował i usiadł. | |
| | | Maciejka Strażnik
| Temat: Re: Salonik Sob Sty 30, 2016 4:17 pm | |
| Myślę, że masz rację. Możemy zaprosić całe Stado Magicznego Szeptu i Lodowatych Serc. Myślę, że moje stado się zgodzi. Może zaprosić jeszcze Renesmee? I Rete, albo jeszcze Severiusa. (Nie wiem czy dobrze napisałam.) Nie muszą być wszyscy ale wymieniłam kto mógł by przyjść. Wtedy Maciejka wrzuciła jedną kostkę cukru do kawy. Ponieważ Tak lubi. | |
| | | Clover Amator
| Temat: Re: Salonik Sob Sty 30, 2016 4:34 pm | |
| No może ich zaproszę tyle że musimy jakoś zrobić zaproszenia.Powiedział i w tej chwili wstał i spojrzał przez okno.No Nubis już nam rośnie.A znasz taką klacz Atenę?Spytał się Maciejki gdyż wiedział że coś między Ateną i Estentiorem jest.Bo wiesz myślę że Estentior też się zakochał ale tylko tak myślę. Zaczął tłumaczyć.Bo ostatnio poznali się na lodowisku a potem gdy straciła przytomność powiedział coś takiego,,Nie mogę cię tu zostawić w takim stanie" czy coś podobnego.Wytłumaczył ogier i powrócił do imprezy.Impreza może będzię po jutrze o 19:00 w sali imprez. | |
| | | Maciejka Strażnik
| Temat: Re: Salonik Sob Sty 30, 2016 5:14 pm | |
| Zaproszeniami zajmę się ja Ty zajmij się przygotowaniem sali. Atenę znam należy do SMS, a skoro Estentior Tak powiedział to znaczy, że coś do niej czuje. A co do godziny to chyba trochę za późno, może 18 będzie lepsza? Źrebaką mogło by się chcieć spać. A zaproszenia zrobię dzisiaj, a rozdam je dziś lub jutro. | |
| | | Clover Amator
| Temat: Re: Salonik Sob Sty 30, 2016 5:24 pm | |
| Dobra to ja idę przygotować salę a ty zapytaj się czarodzieja o jakieś kartki na zaproszenia czy coś w tym stylu.Powiedział Clover i wyszedł szybko z saloniku ale po chwili wrócił się po swoją kawę. Przepraszam ale zapomniałem jej.Wytłumaczył i znów wyszedł.No dobra teraz tylko muszę jakieś dekorację zrobić a przed ich zrobieniem coś wymyślić i to będzie trudne.Powiedział sobie w myślach i zabrał się do roboty. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Salonik | |
| |
| | | | Salonik | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|